Alene i Paris

Isangs antioxidante ansigtsolie med morgenfrueolie og buritiolie

Jeg har aldrig været til ansigtsolier, og ved faktisk ikke hvorfor. Pludselig løber jeg tør for min creme, og har denne olie stående. Jeg kan jo lige så godt prøve den, hvilket var ret godt.

Isangs laver alle deres produkter i hånden. I københavn står Sundra selv og håndmixer dem. Deres ingredienser er økologiske, fair trade og veganske, og så bruger de kun bæredygtig og genanvendelig emballage. Meget bedre bliver det ikke. En simpel tilgang til plejeprodukter.

 Ansigtsolie

Ansigtsolien er let, blødgør og beskytter huden. Den er sammensat til at lindre og beskytte følsom hud i ansigtet uden at tilstoppe porerne. Den absorberes hurtigt og efterlader huden lækker blød og smidig uden at fedte.

Olien er lavet med Isangs signature Ylang Ylang duft. Den er bygget op af mindre molekyler end cremer, og kan derfor trænge dybere ned i huden, hvor den nærer og skaber balance.

Den er så lækker, og holder huden blød hele dagen, at jeg overvejer fortsat kun at bruge ansigtsolier. Min hud i ansigtet er tør, og det er olien mega go til at gøre noget ved. Husk kun at bruge et par dråber da olien er drøj i brug.

Isangs antioxidante ansigtsolie med morgenfrueolie og buritiolie ♥♥♥♥♥

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene i Paris