Alene i Paris

Er du til ansigtsolie?

Jeg har aldrig været til ansigtsolier, og ved faktisk ikke hvorfor. Pludselig løber jeg så tør for min creme, og har denne olie stående. Jeg tænker, at jeg jo lige så godt kan prøve den, hvilket var ret godt.

Isangs håndlaver alle deres produkter. I københavn står Sundra selv, og håndmixer dem. Deres ingredienser er økologiske, fair trade og veganske, og så bruger de kun bæredygtig og genanvendelig emballage. Meget bedre bliver det ikke, bare en simpel tilgang til hår og kropspleje.

 Ansigtsolie

 Ansigtsolien er let, og antioxidant med morgenfrueolie og buritiolie der mindsker inflammation, blødgør og beskytter huden mod skadelige miljøpåvirkninger. En delikat blanding af antioxidantiske olier, herunder E-vitamin-rig arganlie, beroligende morgenfrueolie, og beta-caroten fyldt buritiolie. Sammensat til at lindre og beskytte følsom hud i ansigtet uden at tilstoppe porerne. Absorberes hurtigt og efterlader din hud lækker blød og smidig unden at fedte.

Olien er lavet med Isangs signature Ylang Ylang duft.

Olie er bygget op af mindre molekyler end cremer og kan derfor trænge dybere ned i huden, hvor den nærer og skaber balance.

Den er så lækker, og holder huden blød hele dagen, at jeg overvejer fortsat kun at bruge ansigtsolier. Min hud i ansigtet er tør, og det er olien mega go til at gøre noget ved.

Inden påførelse af olien, er det en god idé at varme hænderne op. Massér derefter olien ind i huden, så den smelter sammen med hudens egne naturlige fedtstoffer. Husk kun at bruge et par dråber, da olier ofte er drøje i brug.

Isangs antioxidante ansigtsolie med morgenfrueolie og buritiolie ♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Blogloyyyvin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alene i Paris