Cannelloni med svampefyld

Calendar Girl

Tilbage til de erotiske bøger og denne gang har jeg virkelig fundet en perle. Så fantastisk en bog. Rigtig go humor, dejlig stemning, lækre personer og lots of money.

calendargirl

Mias far skylder 1.000.000 dollars på grund af hans spillegæld, til lånehajen som tilfældigvis er Mias ekskæreste. Faderen er blevet gennembanket, og ligger nu i koma. Ekskæresten mener derfor, at Mia har ansvaret for at tilbagebetale gælden.

Mias moster Mille tilbyder hende et job som call girl hos Exquisite Escorts, hvor hun kan tjene 100.000 dollars hver måned i 12 måneder. Ny måned, ny by, ny mand. Mia overvejer tilbuddet, og takker til sidst ja, da hun umuligt kan tilbagebetale faderens gæld på andre måder.

Første skridt for Mia er en ‘Agent Catwalk’ makeover, hvor hun skal prikkes, skrubbes, plukkes og vokses til døde. Derefter fotoshoot og til sidst skal hun lære reglerne, hun skal efterleve som call girl.

Da hun får første opgave, og ser fyren, hun skal tilbringe første måned med, bliver hun helt vild. Han er så overvældende smuk og ikke mere end 30 år gammel. Weston Charles Channing, 3. fra Hollywood. Wes skal bruge Mia til at holde gribbene væk ved professionelle og private arrangementer.

Februar måneds opgave er den franske kunstnerfyr Alec Dubrois fra Seattle. Han er total Hot! Han vil male Mia, og hun skal være nøgen, …i en måned.

Mia glæder sig til marts måned, som bringer hende til Chicago, men bliver noget overrasket og skuffet, da Anthony Fasano, arving til den største kæde af italienske restauranter, ikke lige tilbyder Mia, det hun håbede på.

Alt imens månederne går, sker der ingen fremskridt med Mias far. Mellem opholdene hos de forskellige mænd er Mia sammen med bedsteveninden og sin elskede lillesøster, inden hun skal gøres klar til en ny måned, i en ny by, med en ny mand. I mellemtiden har Mia dog svært ved at glemme Wes, men kærlighed er ikke en del af kontrakten.

Bogen har nogle saftige sexscener, og er ikke for sarte sjæle. Den kunne godt minde om ‘Fifty Shades of Grey’, men med væsenligt mindre erotiske scener, hvilket for mit vedkommende er helt perfekt.

Da bogen var færdig, var jeg ikke færdig med bogen. Mia er skøn, fri og ligetil, og jeg elsker hendes personlighed. Jeg kunne slet ikke komme igang med en ny bog, for alle andre bøger var pludselig ret kedelige.

Kærlighedshistorie i topklasse.

Calendar girl af Audrey Carlan ♥♥♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cannelloni med svampefyld