120 års jubilæumsfest med Arnold Busck

Fitness i varmen

Jeg har det generelt svært med varme, hvis jeg ikke kan hoppe i vandet og blive kølet ned. Varmen gør mig træt og skidt tilpas. Af samme grund kan jeg heller ikke dyrke motion i varme. Det skal foregå enten inden frokost eller efter aftensmaden.

fitness

Min præstationsevne falder i takt med, at jeg bliver mere og mere overophedet. Jeg er i forvejen ikke så god til at drikke nok vand. Så jo mere dehydreret jeg bliver, jo dårligere bliver jeg til at komme af med overskudsvarmen. Derfor kan jeg hurtigt komme ind i en ond cirkel, hvis jeg ikke er forberedt og opmærksom hele tiden.

I dag ankom jeg til træning kl 9.30, og det var helt perfekt med varmen, og så nåede jeg at drikke 1 liter vand. Bagefter kunne jeg nyde varmen og solen, mens jeg ventede på mand og børn, der købte mors dags gave.

Kan du holde ud at træne i varmen?

Husk nu rigeligt med vand.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

120 års jubilæumsfest med Arnold Busck