How to be Parisian

Nyt yndlingsmorgenmad

Af en eller anden mærkelig grund er jeg blevet helt vild med A38 og müsli eller på moderne sprog granola. Det smager frisk og lækkert, mætter længe, og er nemt og hurtigt at lave. Jeg har altid tænkt, at det smagte tørt og kedeligt, indtil min kollega overbeviste mig om, at jeg skulle smage, og det er jeg faktisk ret glad for nu.

mysli1

Lige som vin smager bedst i vinglas, synes jeg også, at A38 og müsli smager bedst i drikkeglas. Jeg blander det, så det skiftevis er A38 og müsli, indtil jeg når toppen.

I denne müsli er der havregryn, hasselnødder, bananstykker, kokosflager, tørrede figner, rosiner, bygflager og hvedeflager.

mysli2

Den næste müsli jeg vil lave, er den her..

50 g solsikkekerner

200 g havregryn

100 g hakkede mandler

50 g rosiner

50 g kokosflager

3 spsk. honning

85 g kokosolie

Forvarm ovnen til 175 grader. Smelt honning og kokosolie i en gryde, og bland de tørre ting sammen i en skål. Bland herefter de tørre ting med det smeltede kokosolie og honning, og bred det ud på en bradepande med bagepapir. Sæt bradepanden i ovnen, og bag müslien, til den er gylden. Cirka 15 til 20 minutter. Vend rundt i müslien hvert 5. minut. Tag den ud af ovnen, og rør godt rundt flere gange, indtil den er helt kølet af,  ellers risikerer du, at den klumper sammen. Bland rosiner i müslien og fyld den i en lufttæt beholder – den kan holde sig lige så lang tid som almindelig müsli.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to be Parisian