Frittata

How to be Parisian

Jeg elsker alt ved Paris, og var derfor ellevild, da bogen ‘How to be Parisian’ udkom. Bøger indenfor denne kategori sluger jeg råt. Jeg elsker, når der er masser af  brugbar viden eller historie om mode, stil, kultur, make-up, skønhed, fester, kærlighed og karriere.

IMG_0415

De overordnede emner i bogen om pariserindens liv er principper, dårlige vaner, stil, kærlighed og livsstil. Vi bliver taget med igennem alt fra cafébesøg, utroskab, bryllup, bogreolen, festen, smykker, børn og til meget mere, på både godt og ondt. Nogle steder er jeg helt betaget, og andre steder synes jeg, at den ligefrem læsning er irriterende pinligt.

Mit drømme-Paris er først og fremmest fyldt med kærlighed og romantik. Og her går det så galt for mig, for der er ikke meget kærlighed mellem pariserinden og mændene i denne bog. Der er utrolig meget kærlighed til egoet, men det er også det. Jeg troede, jeg fik romantiske aftener, store bryllupper, blomster fra manden, og ikke sig selv, men i stedet får jeg en pariserinde der er snobbet, selvisk og fyldt med dårlige vaner.

Som mor er det svært at sætte sig ind i pariserindens personlighed og livsstil. Jeg har ikke meget tid til at prioritere mig selv, hvis børn, familie og arbejde skal glide nogenlunde på skinner. Derfor har jeg svært ved at forholde mig til pariserindens egoistiske livsstil, og derfor mister jeg også mere og mere interessen igennem bogen. Har man et liv uden børn, er bogen garanteret bedre.

How to be Parisian af Anne Berest, Caroline de Maigret, Audrey Diwan og Sophie Mas ♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

2 kommentarer

 • Camilla

  Hej Jannie. Jeg havde nogle af de samme tanker, da jeg bladrede igennem bogen. Jeg har ikke læst den skal det lige siges, men da jeg kiggede kort gennem bogen slog det mig også, hvor dårligt den passede på mit liv, og så havde jeg også den samme fornemmelse af at den beskrevne pariserinde var en anelse utiltalende. Gad vide om den gennemsnitlige pariserinde virkelig er på denne måde, og hvad hun tænker om denne bog? :-S
  Vh Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jkiilsgaard

   Hej Camilla.
   Tak for din hilsen. Ja, jeg tænker også, om det virkelig er den gennemsnitlige pariserinde, der er så frastødende. Det kan jeg virkelig ikke tro.
   Janni

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frittata