Frittata

Goodiebox

Forår i luften.

Jeg har nydt dagen i haven og fået lidt sol. Indåndet den friske luft, fået et koldt glas hvidvin, og sidst men ikke mindst nydt min Goodiebox. Jeg er så vild med den goodiebox. Jeg nyder den, når jeg har et øjeblik alene, da boksen kræver fuld opmærksomhed.

goodie3

Aprilmåneds Goodiebox indeholder følgende:

Human + kind: Produktet er naturligt og ikke tilsat hverken parabener eller farvestoffer. Med den lækre shampoo + bodywash kan man vaske både hår og krop under bruseren med samme sæbe.

Bellápierre snowflake shimmer powder: Giv både øjne og læber et lækkert pift. Pulveret er fremstillet af 100 % naturlig mineralpigmenter, og det er fri for potentielt skadelige tilsætningsstoffer. Også egnet til følsom hud.

Depend 02 basic matte top coat: Denne lak giver 30 % mere ilt til neglen sammenlignet med almindelige neglelakker. Mere ilt betyder, at man bedre kan bibeholde sin neglekvalitet. Den er fri for de ellers mest hyppige tilsætningsstoffer i neglelakker. Lakken giver den sidste finish til en farvet neglelak.

Sósar sacred forest peat mask: Denne sorte maske er skabt udelukkende med rosenvand og tørv fra Estlands skove. Fri for både parabener og parfume. Tørv afbalancerer huden og hjælper med at stabilisere olieproduktionen.

So Susan featherlash mascara: Allergivenlig og fri for mineralske olier. Mascaraen giver lange smukke og langtidsholdbare øjenvipper.

Sanex Zero% sensitive parfumefri deo roll-on: Parfumefri, fri for parabener og uden tilsat alkohol. Sanex giver beskyttelse i op til 24 timer.

Pukka Clean Greens: Hjælper kroppens naturlige evne til at udrense sig selv. Rør en teske med top i et glas vand eller juice. Og nyd et glas naturlig sundhed.

Goodie2

Alle de lækre produkterne er rene, naturlige og lavet af lækre stoffer. Det betyder meget for mig.

Goodie1

Man får en ny boks hver måned med 5 til 7 produkter i specialstørrelser. Oftest er produkterne faktisk full sizes. Selve boksen hvor produkterne er i, er lækker, og kan bruges til alt muligt opbevaring. Man abonnere, og pengene bliver automatisk trukket hver måned. Cirka en uge efter modtagelsen, kan man anmelde produkterne her, og samle point til en gratis box. Ind- og udmeldelse kan ske når som helst. Denne herlighed koster 159 kr. hver måned, og der er produkter for mange flere penge end det.

Boksen er altid helt fantastisk, men alligevel bliver den bare bedre og bedre for hver måned.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Frittata