En mørkere himmel

Protein efter træning

Jeg har længe tænkt over det med, at man skal have protein efter træning, og helst indenfor en halv til en hel time. Jeg syntes ellers, at det var så genialt, at spise aftensmad og så træne bagefter. Så forbrændte jeg jo maden ved træningen.

Protein er en vigtig byggesten for kroppen, og er især vigtig for opbygning af muskler. Lige efter træning absorberer kroppen særligt effektivt det, man tilbyde den, og protein i form af mad eller tilskud har en bedre effekt, hvis det indtages lige der.

protein

Jeg har forhørt mig lidt rundt omkring, ang. det protein efter træning. Jeg sagde, at det skulle være nemt og hurtigt, og eftersom jeg ikke er sulten efter træning, skal det ikke fylde for meget, og jeg har fået disse anbefalinger.

Instruktøren  i fitness4you anbefalede proteinpulver. Som er nemt og hurtigt, når jeg kom hjem. Pulver der shakes med vand eller mælk. Min kollega og kostvejleder anbefalede en banan og en brik cacaomælk. Almindeligt og nemt mad. Umiddelbart er jeg mest til banan og kakaomælk, men har alligevel købt proteinpulver i prøveposer fra Fitnessguru. Det skal altså også lige prøvesmages.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En mørkere himmel