Sunde is

En mørkere himmel

Jeg har læst hele Mari Jungstedts Gotlandske serie om Knutas og resten af holdet, som jeg for det meste var vild med. Derfor har jeg glædet mig til at læse denne nye bog.

En mørkere himmel er første bind i en ny krimiserie, der foregår på Gran Canarie, og handler om den svenske journalist Sara, der arbejder sammen med den tidligere betjent Kristian fra det svensk-norske konsulat. Mari Jungstedt har denne gang skrevet sammen med sin mand Ruben Eliassen, hvilket uden tvivl har gjort historien bedre.

en mørkere himmel 2

En tidlig morgen i Arguineguin på Gran Canarie lægger en fiskebåd til nær Den norske sømandskirke. En af fiskerne får øje på en død lyshåret kvinde, som ligger på en måde, der ligner et kunstværk.

Den svenske journalist Sara Moberg der arbejder på den skandinaviske avis, får nys om sagen. På gerningsstedet møder hun Kristian Wede, fra det svensk-norske konsulat, og sammen går de det lokale kanariske politi i bedene.

Historien udspiller sig over både fortid og nutid, og de to historier løber sammen i slutningen. I starten er jeg noget forvirret, og kan ikke helt følge med. Det bliver dog bedre, og kommer til at give mening, jo længere jeg kommer frem.

en mørkere himmel

Historien var god, og spændingen blev holdt længe for mit vedkommende. Jeg har holdt ferie på Gran Canarie en del gange, og finder det interessant, at jeg kender nogle af stederne der er beskrevet i bogen. Det er med til, at jeg lever mig mere ind i historien fra starten af. Jeg føler, jeg er tilstede i bogen.

Jeg er vild med krimier, og glæder mig til nummer 2 i serien, så jeg kan vende tilbage til ferieøen, stranden, cafe’erne og mordmysterierne.

En mørkere himmel af Mari Jungstedt & Ruben Eliassen ♥♥♥♥

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sunde is