Boghandlere i Berlin

10 minutters hjemme-træningsprogram

Jeg er ved at læse ‘Styrke- og konditionstræning for kvinder i alle aldre’ af Olga Rönnberg fra Nyt Nordisk forlag.

Bogen er fyldt med konkrete og detaljerede træningsprogrammer. Kostråd om hvordan du skal spise, i forhold til din træning og hvordan man motivere sig selv. Den er meget overskuelig og lige til for både begyndere og øvede.

Til øvelserne har man brug for adgang til håndvægte, en fitnessbold, en bænk og en vægtstang. Jeg har p.t. kun håndvægte, og har valgt 4 øvelser med dem plus en øvelse uden remedier.

STYRKE1

Hver øvelse har en side vist med 2 billeder, og en meget detaljeret beskrivelse af hvordan man udfører den. Man kan umuligt være i tvivl.

STYRKE3

Jeg har valgt 5 øvelser ud fra bogen, som er nemme og overskuelige at komme igang med. Det tager kun 10 minutter, og foregår på stuegulvet foran fjernsynet. Jeg repeterer øvelserne 2 gange, og det kan absolut mærkes, selvom det lyder af lidt. Til sidst øver jeg planken, som stadig er mega hård.

STYRKE2

Mit mål er 10 øvelser, hvor jeg repeterer to gange. Altså ca. 20 minutters træning. Hvis programmet bliver for langt, får jeg det ikke gjort. 10 minutter er helt perfekt lige nu. Hjemmetræningen har hængt lidt, men p.g.a. denne bog er jeg nu kommet igang, og det er  lige sagen. Her er til mange øvelser i lang til, og meget spændende og nyttig viden.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Boghandlere i Berlin