Sådan får du superhud

Træningsdagbog

På nuværende tidspunkt skriver jeg min træning, mine mål og mine skridt ned i min kalender. Jeg bliver i højere grad tvunget til, at reflektere over min træning, og forholde mig til hvordan det er gået, og eventuelt ikke er gået. Ud fra disse notater behøver jeg ikke huske, hvordan sidste træning gik, og hvad jeg evt kan gøre bedre.

For mig handler det om motivation. Det motivere mig at blogge om min træning, og yderligere at notere det ned i en bog. I træningsdagbogen kan jeg sort på hvidt aflæse, om jeg er blevet stærkere. Løfter jeg det samme antal kilo, udføre jeg 2 eller 3 gentagelser, og hvor længe kan jeg stå i planken.

I stedet for at bruge min kalender har jeg lige bestilt denne logbog hos Fitnessguru.

1215-product-workoutlog-pink

En træningsdagbog kan føres online eller i en træningslogbog. Det handler om at skabe gode vaner. Hvad den skal indeholde, bestemmer du selv. Du kan både skrive dagbog som en fri tekst, eller du kan lave mere strukturerede punkter. Det kan eksempel være:

  • Træthed før træning
  • Hvordan gik træning
  • Ømhed eller skavanker undervejs
  • Hvor mange gentagelser
  • Hvor lang tid
  • Hvor mange kilo
  • Andre kommentarer

 

Det vigtigste for mig er, at jeg får det gjort, uanset format. Min træningsdagbog er fyldt med utrolig værdifuld information i strukturerede punkter,  som jeg kan bruge til fremtidig planlægning af min træning.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan får du superhud