Træning i haven

Broccoli toppe

De er vildt lækre. Kan serveres som forret med ketchup eller som tilbehør til hovedretten. Er der rester i overskud, er de skønne til madpakken næste dag. De er gode både varme, lune og kolde.

brocco

1 bundt broccoli

1 æg

2/3 kop rasp

 1/4 kop forårsløg

2/3 kop cheddar

1 fed hvidløg

salt

chilisovs

Rengør broccolien og kom hovedet i kogende vand med salt i 2 minutter. Derefter skal den hakkes, så den bliver helt fin. Pisk æg og tilsæt med rasp. Rengør og finsnit forårsløg, som tilsættes med cheddar og hvidløg. Tilsæt salt og chilisovs efter behov. Rør det hele godt sammen i en skål.

Brug en ske og form små toppe med den ene hånd. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Bages i ovnen i 16 til 18 minutter på 200 grader. Eller til de er sprøde i kanten.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Træning i haven