Livets opskrift

Træning i haven

Hvordan finder du tid til motion?

I dag er jeg glad, hvis jeg kommer i fitnesscentret 2 gange om ugen, for lidt er bedre end ingenting. Jeg laver oftest aftaler om at træne med min mor, fordi det gør det sværere at springe fra. Jeg træner også sommetider hjemme i haven, og gør det til en leg med børnene.

Jeg får god samvittighed og en skøn følelse i kroppen af at dyrke motion. Det giver overskud og nulstiller hovedet. Jeg kan være helt høj resten af dagen. Sundhed for mig er lig med velvære. Jeg føler mig frisk og fyldt med energi.

IMG_0395

IMG_0394

I dag blev det til træning med børnene. Først cyklede de en tur, og jeg løb ved siden af. Det blev ikke en lang tur, men som sagt, lidt er bedre end ingenting. Derefter blev det til træning med hulahopring og armbøjninger.

IMG_0399

Jeg skal lige vende mig til at hulahoppe. Det gør noget ondt på hofterne, men jo mere jeg øver, jo bedre går det. Hvad armbøjningerne angår, kan jeg nu tage 4. Perfekte er de nok ikke, men jeg kan.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Livets opskrift