Veggie burger

Eremitten

Jeg valgte Eremitten af Thomas Rydahl, fordi han vandt Bogforums debutantpris, Glasnøglen og Harald Mogensen-Prisen for denne krimi. Yderligere har bogen solgt til udgivelse i flere lande.

Eremitten foregår på ferieøen Fuerteventura. Vi følger Erhard, som er en mand på 67 år, taxachauffør, dansker, har ni fingre og ingen forbindelse til konen og børnene hjemme i Danmark. Han lever på øen under tilnavnet Eremitten.

En dag bliver en lille dreng fundet død i en papkasse i bagagerummet på en bil. Erhard er ivrig efter at finde den døde drengs mor, og sætter alt ind på at opklare mysteriet. Samtidig gør det lokale politi alt for at lukke sagen af hensyn til øens ry og turismen. Hurtigt indser Erhardt, at der både er korruption og svindel involveret i sagen.

eremitten

Det tager noget tid, før spændingen og farten bliver sat op. Jeg synes, at historien er ret go, men meget beskrivende og langtrukken. Jeg skulle igennem over halvdelen af bogen, før det begyndte at tage fart, men så blev det til gengæld også rigtig spændende. Arbejdede jeg ikke i en boghandel, havde jeg nok opgivet bogen, hvilket ville være ærgeligt, for plottet er faktisk ret godt og interessant.

Så er du til langsomme og meget beskrivende krimier, så er den helt sikkert dig.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Veggie burger