Rosenkål
Som barn frygtede jeg rosenkål. Den blev altid tilberedt kogt, smagte bittert, og var ikke lækker. Tingene ændrer sig, og i dag er jeg ret vild med rosenkål. De bliver dog aldrig kogt. Enten tilbereder jeg dem i ovnen eller på panden.
400 g rosenkål, 250 g champignon, 2 store løg, 50 g solsikkekerner, olivenolie, salt og peber.
Rens champignon og skær dem i kvarte. Pil løgene og skær dem i både. Sautér begge dele i lidt olie på en pande indtil grønsagerne er bløde. Skær bunden af rosenkålene og halver dem. Kål, champignon og løg puttes i et ovnfastfad. Tilsæt olivenolie, salt og peber, og vend det godt rundt. Sæt fadet i ovnen ved 180 grader og giv det 30-40 minutter. Vend blandingen flere gange undervejs.
Det smager helt fantastisk.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu