Asiatisk gryderet

Hjemmefitness

Jeg har lige haft fødselsdag, og havde derfor mulighed for at ønske mig fitnesstøj og udstyr. Jeg fik 3 fitnesstrøjer, 2 par fitnessstrømper, en drikkedunken og en hulahopring med vægt.

Jeg er vild med hjemmefitness, hvor mine børn kan være med, og med udstyr der ikke fylder. Vi sjipper og hulahopper. Der bliver også løftet lidt lette vægte. Både børnene og jeg nyder samværet, på trods af træningen – og hvem kan mon sjippe eller hulahoppe i længst tid. Det er sjovt og nemt.

fitness

Hulahopringen er en rigtig go træningsform for maven, men også for ryg, mave, baller, skuldre og lår. Træningen styrker dine kerne muskulatur, og det vil give en bedre positur og bedre form. Det er faktisk en workout for hele kroppen. Kalorieforbrændingen er 400 til 600 kalorier i timen, alt efter vægt og alder. Flere tests viser, at mange har tabt sig omkring 5 cm om taljen på 1 – 1,5 måned ved at bruge den mindste 30 minutter om ugen. Sammenlign det lidt med at sjippe som også forbrænder mange kalorier, og træner hele kroppen.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Asiatisk gryderet