Asiatisk gryderet
Min bonussøn har introduceret mig for den Asiatiske verden. 2 gange har han lavet denne asiatiske gryderet med ris, når han har besøgt os. Den smager så meget anderledes end det mad vi plejer at spise, og er så lækkert.
Du kan bruge frosne grønsager, men også andre grønsagsvarianter som du lige har til at ligge i køleskabet. I retten på billedet tilsatte vi champignon, og det kan ikke anbefales. Jeg er vild med champignon, men det passede ligesom ikke til denne ret.
1/2 glas rød karry pasta, 1 dåse kokosmælk, 1/4 l piskefløde, 1 grønsagsbouillonterning, 200 g. broccoli, 200 g. blomkål, 200 g. gulerødder, 100 g. frosne ærter og 100 g. babymajs, salt og peber.
Rengør grønsagerne, skær dem ud og rist dem i en gryde med lidt olie i ca. 10 minutter. Tilsæt kokosmælk, piskefløde og grønsagsbouillonterningen og rør godt rundt. Tilsæt rød karry pasta. Vær opmærksom på at det primær er smagsgiver – bliver hurtigt stærkt, jo mere der tilsættes. Lad det simre i 20 minutter og smag til med salt og peber.
Serveres til ris.
/Janni
Følg mig på Bloglovin
Ingen kommentarer endnu