Gæst - Camilla Damgaard - min frisør

Asiatisk gryderet

Min bonussøn har introduceret mig for den Asiatiske verden. 2 gange har han lavet denne asiatiske gryderet med ris, når han har besøgt os. Den smager så meget anderledes end det mad vi plejer at spise, og er så lækkert.

Du kan bruge frosne grønsager, men også andre grønsagsvarianter som du lige har til at ligge i køleskabet. I retten på billedet tilsatte vi champignon, og det kan ikke anbefales. Jeg er vild med champignon, men det passede ligesom ikke til denne ret.

mad

1/2 glas rød karry pasta, 1 dåse kokosmælk, 1/4 l piskefløde, 1 grønsagsbouillonterning, 200 g. broccoli, 200 g. blomkål, 200 g. gulerødder, 100 g.  frosne ærter og 100 g. babymajs, salt og peber.

Rengør grønsagerne, skær dem ud og rist dem i en gryde med lidt olie i ca. 10 minutter. Tilsæt kokosmælk, piskefløde og grønsagsbouillonterningen og rør godt rundt. Tilsæt rød karry pasta. Vær opmærksom på at det primær er smagsgiver – bliver hurtigt stærkt, jo mere der tilsættes. Lad det simre i 20 minutter og smag til med salt og peber.

Serveres til ris.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæst - Camilla Damgaard - min frisør