Grey

EXFO Cleanse fra PHformula

Jeg døjer lidt med uren hud, og har for nyligt læst, at det er videnskabeligt bevist, at frugtsyrer virker mod dette. Så da jeg spurgte min beauty puscher, om hun havde nogle renseprodukter med frugtsyrer i, anbefalede hun denne rens fra pHformula EXFO Cleanse. Mild og arbejdsom som indeholder gode fugtmagneter, samtidig med at den er let eksfolierende uden korn. Denne rens har 4 produkter i 1. Den renser huden og bruges også som peeling. Man skal ikke bruge skintonic, og så kan den bruges som maske. Rens huden først. Påfør så rensen igen og lade den sidde. Det er mega genialt, at man ikke skal have 4 produkter stående på toilethylden, men kun 1.

ph formula

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Husk at det er om aftenen, der skal gøres hovedrent for at få makeuppen af. Det er et MUST. Hvis du har en normal hudtype, kan du nøjes med at rense om aftenen. Der er kun én reel grund til at rense hud to gange dagligt, og det er, når akne/urenheder spiller ind. 

Med udgangspunkt i hudforbedring, hudfornyelse og glansfuld hud, så er det nødvendigt, hver dag ifølge hudlægen, at fjerne en lillebitte del af hornlaget. Altså de løse celler der sidder allerøverst. De skal fjernes på kontrolleret vis. Ikke for skrapt, men heller ikke for ligegyldigt. Og vigtigst af alt, altså ikke en gang om måneden eller to gange om ugen, men dagligt. Derfor er det perfekt at denne rens eksfolierer samtidig.

Mange af de løse celler giver en mat og diffus overflade, som gør huden trist og uoplagt. I det øjeblik de let børstes/vaskes af, sendes der besked længere ned i huden om, at den godt kan sætte gang i fornyelsen.

EXFO Cleanse fra PHformula ♥♥♥♥♥♥

/Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Grey