Har du styr på dine vitaminer og mineraler?

Grey

Jeg er helt vild med historien om Christian & Anastasia. Jeg elsker deres tiltrækning og kærlighed til hinanden, men kunne godt undvære et par 100 sider af den erotiske del. Det er fint nok, at der er noget erotik, men for mit vedkommende fylder det for meget.

Grey havde jeg glædet mig meget til. Mine forventninger til bogen var, at Christian Grey fortalte hans historie fra alle 3 bøger i en bog, og at den erotiske del fyldte mindre. Mænd har altid en kortere version af historien end kvinder. Men der tog jeg fejl…..

IMG_0380

Christian fortæller nøjagtig samme historie, i samme tempo og måske endda med lidt mere erotik, og vi når kun igennem første bog. Det er noget tid siden, at jeg læste ‘Fanget’, og vidste jeg ikke bedre, ville jeg tro, at jeg lige havde læst den samme bog igen. Det nye er, at man oplever Christian med en ret hård tone, når det gælder erotik og dominans. Han vil gerne kontrollere og bestemme over Anastasia hele tiden. Han tænker på hende konstant, og drømmer om sin frygtelige opvækst, når hun ikke er der.

Forventede du, ligesom jeg, at få en ny drejning af Grey, i forhold til Fanget/trilogien, er det ikke nødvendigt at læse bogen. Du skal læse bogen for Christians skyld.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Har du styr på dine vitaminer og mineraler?