Alletiders morgenmad

Kaninen der så gerne ville sove

Jeg har været meget skeptisk over for denne bog. Alle siger eller skriver, at den virker. Det lyder jo ret vildt, synes jeg. Så nu har jeg også prøvet den.

Forsøgsperson: Matti 2 år og 11 måneder. Det plejer at tage ca. 1 time at få Matti til at sove.

kanin

Lørdag: Går i seng 20.09. Sover 20.43. Altså 34 minutter. Jeg kan se, at Matti bliver afslappet, og sover 5 minutter efter vi har læst færdigt og slukket lyset. Fedt.

Søndag: Går i seng 19.47. Sover 20.38. Altså 51 minutter. Matti virker ikke træt, og sover som han plejer. Ikke fedt.

Tirsdag: Går i seng 20.03. Sover 20.59. Altså 56 minutter. Matti er ikke træt, og bliver ikke træt. I dag gentager han, når jeg læser langsomt, og siger ned, ned ,ned.

Onsdag: Går i seng kl.20.11. Sover kl. 20.25. Altså 14 minutter. Matti sov en kort middagslur, og var rigtig træt, da han kom i seng. Jeg læste til side 14. Så var det fordi, Matti var træt i forvejen, eller var det bogen?

Søndag: Går i seng 19.50. Sover 20.51. Altså 1 time og 1 minut. Matti er ikke træt. Når jeg læser i bogen, og siger at “Du skal sove nu Matti”. Kigger han på mig, og siger “nej”.

Nu har jeg prøvet bogen af 5 aftener. Jeg kan absolut ikke mærke forskel på Matti, og han falder ikke i søvn før tid. Er lige så aktiv, som han plejer.

Matti

Heldigvis falder han i søvn på et tidspunkt, og det er vel det, der er vigtigt. Så enten virker bogen ikke på os, eller også læser jeg den forkert. Hvis nogle er lykkedes med denne bog, så giv gerne gode råd. Sov godt.

/Janni

Følg mig på Bloglovin

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alletiders morgenmad