Burger-broccoli-boller

Slap nu af :-)

Når jeg skal slappe af, som oftest sker om søndagen, smører jeg kroppen ind i denne lækre Body oil med lavendel fra Karmameju efter et dejligt bad. Olien er økologisk, og nærer, beroliger og genopretter tør hud.

Bagefter opvarmer jeg et par vaskeklude, vrider dem, og kommer et par dråber lavendelolie på. Dækker ansigtet med lavendelvarmen, trækker vejret dybt og tænker på min vejrtrækning imens. Mærker hvordan min mave bevæger sig ind og ud. Mærker roen imens jeg øver mig i at tænke på ingenting. Afslutter nogle gange med en maske.

olie

Lavendel er naturens mini-stesolid, og har papirerne i orden i forhold til at virke både søvndyssende og afslappende. Endda i en sådan grad så amerikanske hudlæger dulmer nervøsiteten hos deres kanyleforskrækkede patienter med lavendel.

Nogle drypper en smule lavendelolie på hovedpuden inden sengetid, hvis de har søvnproblemer. Meget enkelt. Det kræver selvfølgelig, at man kan lide duften.

Vælg hygiejniske produkter med pumpesystemer i stedet for cremekrukker som du skal have fingerne i.

Jeg køber denne lækre body oli hos min Skønhedspusher.

/Janni

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Burger-broccoli-boller