Endelig fik jeg et Vivofit

Burger-broccoli-boller

Lækker vegetarburger med broccoliboller.

Mad2

De smager ikke bare fantastiske, de er helt umådelige lækre. Jens & Matti (mand & søn) spiste dem med velbehag. De er ikke så vilde med grønsager, men her er de ´ligesom´ skjult. Det er genialt. Og hvilken mor vil ikke gerne have sine børn til at spise lidt flere grønsager?

1 broccoli (400 g), 2 gulerødder, 3 æg, 3 spsk. fiberhusk, 1 dl. solsikkekerner salt og peber.

Tænd ovnen på 180 grader.

Start med at lave bolledejen: Skyl broccolien, og skær kanten af stokken. Skræl gulerødderne, og skær dem i grove tern sammen med broccolien. Hak begge dele fint i en minihakker. Kom grønsagerne i en skål, og tilsæt æg, fiberhusk, en halv deciliter solsikkekerner og salt og peber.

Lad dejen hvile i 10 min., indtil fiberhusken har opsuget væsken. Så former du bollerne og sætter dem på en bageplade med bagepapir. Drys de sidste solsikkekerner over bollerne – giv dem et let tryk, så kernerne sidder fast.

Bag bollerne i 30 til 35 min.

mad3

Det er virkeligt lækkert.

/Janni

Følg på Bloglovin

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Endelig fik jeg et Vivofit