Kvinden i toget

Nissedør

Sidste år havde vi forespørgelser på nissedører i butikken (Arnold Busck). Jeg tænke, at sådan en måtte jeg have til mine børn. Kunderne sagde, at den var udsolgt mange steder, og bare var svær at få fat i. Så jeg ringede til vores søde indkøber Annette. Hun fortalte, at hun har sagt nej til nissedører. Hun sagde, at nisser ikke bor i væggen, hvor nissedøren skal sidde. Nisser bor på loftet. Så jeg måtte overbevise hende om, at nisser jo kan trylle. Ja nisser bor på loftet, men de kravler eller tryller sig ned gennem væggen, og kommer ud af døren. Efter 10 minutter var Annette overbevist. Faktisk så meget at hun gik helt i selvsving. Siden har jeg fået rigtig mange mails om nissedører fra Annette. Og nu sælger vi nissedører i Arnold Busck JUUBBIIII.

IMG_0095

En nissedør er en miniaturedør, som sættes fast på væggen ovenover panelet, eller hvor det nu passer hos dig. Nissen kommer så ud af døren om natten, og laver nisseløjer.

IMG_0123

Annette stopper naturligvis ikke ved nissedøren. For nu er hun helt oppe at ringe. Hun indkøber 1 pakke med nissedør, postkasse, kost, træ, stige, melpose, kurv og 2 kroge til nissehuen. I nummer 2 pakker er der en loftlem med rebstige og en nissehue. Derudover kan man købe en pakke med 2 træer, en pakke med skål og ske til risengrøden, en kælk og et stykke stort dekorations sne/vat. Alt dette vil selvfølgelig gøre sig rigtig godt i et nissehjem.

IMG_0115

Nissedrillerierne. Her skal man bruge fantasien. Jeg vil rigtig gerne have nogle forslag fra dig. Mine forslag er frugtfarve i mælken, havregryn på gulvet/bordet med nissetræskosfodtryk i, pebernødder i en skål til nissen, og næste morgen er de spist.

Skal du have fat i en nissedør eller lem med tilbehør, så tøv ikke. De var udsolgt sidste år, og bliver det helt sikkert igen i år.

Nu er jeg kommet i julehumør, og Annette har vist været i julehumør hele året;)

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kvinden i toget