Lydbøger på mobilen

Fyldt peberfrugt, sguash & bagt Kartoffel

Lækker aftensmad, som jeg vender tilbage til igen og igen. Velsmagende, sundt og ligetil. Fyldt sguash, fyldt peberfrygt og bagt kartoffel med fyld.

Fyldt Sguash 

1 sguash, 1 tomat og 3 champignon, 1 spiseske fuld barbecue sovs, cheddarost.

Skyl grønsagerne i koldt vand. Del squashen i 2 lange både. Udhul den, og kom indmaden i en skål. Skær tomat og champignon i små tern, og bland det i skålen. Tilsæt barbecue sovsen, og rør alle ingredienserne sammen. Hæld fyldet i de udhulede sguashbåde og kom som det sidste cheddarosten ovenpå. Varmes i ovnen på 200 grader i 45 minutter.

Vegetarmad

Fyldt peberfrugt

1 peberfrugt, 1 tomat og 3 champignon, 1 spiseske fuld barbecue sovs, cheddarost.

Skær toppen af peberfrugten og fjern kernerne. Skær tomat og champignon i små tern, og bland det i skålen. Tilsæt barbecue sovsen, og rør alle ingredienserne sammen. Hæld fyldet i peberfrugten og kom som det sidste cheddarosten ovenpå. Varmes i ovnen på 200 grader i 45 minutter.

Bagt kartoffel med fyld

6 store bagekartoffler, 1 1/2 dl fløde, 1 peberfrugt, 2 spiseske fulde persille, 1 fed hvidløg, salt og peber.

Skyl kartoflerne i koldt vand. Varmes i ovnen på 200 grader i 1 1/2 time. Lad dem køle af i 10 minutter bagefter. Skær toppe af, og udhul dem. Tilsæt fløde, peberfrugt, persille og hvidløg. Bland alle ingredienserne godt sammen og smag til med salt og peber. Fyld de udhulede kartofler igen, og varm dem i 10 minutter ved 200 grader.

Bon Appetit

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lydbøger på mobilen