Lydbøger på mobilen

Kvinder har mange sko

 “En sko kan være for grim eller for kedelig, men aldrig for meget”

sko

Jeg kender ingen kvinder, der ikke er glade for sko. Jeg tror heller ikke, jeg kender nogle kvinder, der har under 20 par sko. Statistikken siger, at ca. 6 % af danske kvinder har over 40 par sko. Ca. 38 % har mellem 11 og 20 par sko, hvor imod mænd i gennemsnit har 5 par sko. Jeg har præcis 30 par sko, og glæder mig til at få flere.

Sko er en af mine store passioner. Jo flere og bedre. Jeg elsker tøjbutikker med sko, skobutikker og duften af de nye sko. Man skal jo have matchende sko til alle anledninger, i alle farver, faconer og former. Sko er en livsnødvendighed, og selvom nogle af dem er forfærdelige, dårlige og upraktiske at gå i, må jeg have dem alligevel. De er jo som regel dem, der har mest stil.

støvler

Jeg har læst, at sko tilfredsstiller kvinders sans for berøring, smag, lugt, syn og lyd. Derfor råder terapeut mænd til at give kvinder sko i gave.

Hvor mange par sko har du?

/Janni

 

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lydbøger på mobilen