Go Green

Proteinbar

Simply Chocolate laver de lækreste chokoladebarer, fremstillet af  de bedste råvarer på markedet og indpakket i lækkert emballage.

Chokoladen smager godt, og ingredienserne er nøje udvalgt. Simply Chocolate bruger kun den fineste chokolade og de ​​bedste naturlige ingredienser som bl.a. mandler, nødder, tranebær og blåbær. Chokoladen er håndlavet, og fremstilles uden brug af kunstige farvestoffer og andre tilsætningsstoffer. Simply Chocolate går aldrig på kompromis.

protein1

Seneste skud på stammen er proteinbaren. 3 forskellige hvoraf den ene hedder Rich Arnold, og er min ynglingsbar. Lidt morsomt med navnet, når nu vi sælger dem hos Arnold Busck 😉

Proteinbarer er nemme at have med i tasken, hvis du skal have et hurtigt måltid, og der ikke lige er noget sundt mad at få. Proteinbaren skal ikke erstatte varieret kost, men være et kompromis som primært giver dig de rigtige kalorier.

Protein

Hvis du spiser proteinbarer i forbindelse med din træning, anbefales det af man går efter barer med nødder og frugter som hovedingredienser. Ved træning øges dit proteinbehov, så baren er med til at sikre en god balance i kroppen.

Jeg har nu købt 5 stk. til tasken, så jeg er forberedt, og ikke kommer til at køber usunde sager.

/Janni

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Go Green