Blomkål i flødesovs

Familieweekend

I denne weekend har vi været på en skøn forlænget familieweekend. Vi havde lejet sommerhuset i Saltum igen, da vi elsker stranden og området. Selvfølgelig var mormor med, og storebror Lars kom helt fra Lyngby for at være med. Yderligere fik vi også et kort besøg af vores svigerinde og 2 niecer.

Børn

Fra Luca var ca. et år, var det ligesom om, at hun vidste, at Lars var hendes storebror. Hun vidste, at han hørte til os, selvom han ikke boede hos os. Hun ville altid sidde hos ham og lege med ham. Det var ret vildt, at de havde den kontakt så tidligt. Selvfølgelig elsker hun ham stadig lige så højt i dag. Hun syntes absolut, at vi ser ham alt for sjældent.

børn3

Så kom Matti til. Han er 2 1/2 år, og først nu syntes vi, at han begynder at fornæmme sammenhænget til Lars. Han har ikke været helt sikker på, hvor Lars hørte til. Vi ser også meget til Lars`s mor Gitte. Hvilket er helt fantastisk. Så det kan godt blive lidt svært, at far er Lars´s far, og Gitte er Lars´s mor, og mor er ikke mor til Lars. Meget indviklet.

Vi nyder meget, når Lars er på besøg. Han er så god til sine små søskende, og de forguder ham.

børn2

Fantastisk vejr i dag på Danmarks lækreste strand. Vi nåede lige at soppe lidt, inden vi skulle hjem. Matti faldt selvfølgelig, så han måtte have alt det våde tøj af.

Endnu engang skøn, afslappende og dejlig familieweekend.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Blomkål i flødesovs