Hårpleje

10 års bryllupsdag

I dag har vi 10 års bryllupsdag.

asti

Vi tog tidligt fri fra jobs for at hygge os lidt uden børn. Først gik vi i biffen for at se Comeback med Anders W. Bertelsen, og bagefter spiste vi middag på Maren Knudsen. Da vi kom hjem igen, havde min mor købt lækker Asti & chokolade.

Meget humoristisk film med Anders W. Bertelsen. Han spiller lige så fantastisk, som han plejer at gøre. Filmen handler om en afdanket komiker (Anders W. bertelsen), der gerne vil på toppen igen, samtidig med at han prøver at løbe fra sit ansvar som far. Se filmen. Vi var helt vilde med den.

Anders W

Inden vi tog i biffen, var vi lige hjemme forbi for at give hinanden gaver. Det var meget indbringende. Jeg fik tre halskæder og en meget lækker Big Shopper fra Decadent. Heldigvis lige hvad jeg havde ønsket mig. Jeg er vild med flere ens halskæder, som ikke hænger sammen. Generelt er jeg faktisk bare vild med mange smykker.

ny taske

Tasken fra Decadent er flødeskummen på toppen. Den dufter dejligt, er perfekt i størrelsen og helt vildt flot. Nu skal den bare fyldes op.

Meget skøn dag.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hårpleje