Fyldt hjertesalat

Hårpleje

Siden jeg var i starten af 20´erne, har jeg haft hovedbundsproblemer. Min hovedbund kløede vildt, det gjorde ondt, og var ikke til at holde ud. Jeg prøvede rigtig mange produkter, som jeg fik anbefalet og intet hjalp. Først da jeg var i starten af 30´erne, anbefalede min daværende frisør FVS = Frisørens Vital System – Terapeutisk hårplejeprodukter. Serien er produkter, der bekæmper problemer i hår og hovedbund, som for eksempel skæl, hårtab, svamp og bakterier, kløe og irriteret hud. Serien er klinisk testet og fri for parfume, farve og konserveringsmidler.

hårshampoo

  • Hårshampoo: Håret skal vaskes 2 gange, og shampooen skal sidde i nogle minutter inden den vaskes ud.
  • Balsam: Hvis man ikke normalt bruger balsam, skal man heller ikke her. Brug kun balsam i længderne og ikke på hovedbunden.
  • Tonic: Efter badet med håndklædetørret hår bruger man tonic i hovedbunden. Den køler, og kan godt svie lidt, men er alligevel lækker.
  • Hovedbundskur: Bruges 1 gang om ugen. Kuren skal masseres godt ind i hovedbunden. Træk gerne lidt ud i spidserne, sov med den om natten, og vask den ud dagen efter.

Er jeg løbet tør for nogle af disse produkterne, starter min hovedbund med at klø ca 14. dage efter. Jeg skal altså bruge alle 4 produkter, ellers virker de ikke. I denne forbindelse er jeg begyndt kun at vaske mit hår hver anden dag. Da det skulle give et sundere og nemmere hår. Det er selvfølgeligt forskelligt, hvad der virker på hvem. Frisørens Vitel system virker på mig, så det må helt klart også virke på andre.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldt hjertesalat