Fyldt hjertesalat

Det her er luksushygge

2 boligblade og 1 modeblad, I love it:) Helaftenshygge for en person, MIG.

Jeg abonnerer på Boligmagasinet, og har gjort det siden 2007. Jeg glæder mig altid til det udkommer, og elsker at læse det i fred og ro, så jeg får det hele med. Bladet er lige mig, og jeg synes,  at det er det bedste boligblad på markedet. Jeg er vild med de mange indretninger i forskellige hjem, som er det der fylder mest i bladet. Det er der, det skiller sig ud fra andre boligblade, og helt sikkert derfor jeg bliver ved med at abonnere på det.

blade

Jeg læste for nyligt på Emil Thorups Facebook / Instagram, at hans nye hjem var med i denne måneds Bo Bedre. Han har en stil lige efter min smag, så derfor skulle jeg selvfølgelig også have fat i bladet. Jeg stoppede i sin tid med at købe Bo Bedre, da jeg syntes, der var for meget reklame i. Altså fx. en helt side med en reklame for en lampe eller et andet designerprodukt. Og som sagt er jeg mest til indretningsbilleder. Emil Thorups hjem er jo vildt lækkert, og det er sådan nogle billeder, jeg gerne vil se i et boligblad. Bo Bedre er helt klart blevet bedre efter min smag, men skulle jeg vælge, bliver det stadig Boligmagasinet.

I Bo Bedre pakken var Costume med. Det har jeg aldrig læst. Et modeblad med både tøj og produkter. Det var faktisk et ok blad, som jeg godt kunne finde på at købe igen. Modeugen er jo igang, så godt lige at blive opdateret.

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fyldt hjertesalat