Aftensmad på 1/2 time
En hurtig og nem ret, der sagtens kan tilpasses det, du lige har i køleskabet. Vi spiser variationer af retten ca. en gang om ugen.
PASTA MED GRØNSAGER I TOMATSOVS – 2 personer
3 gulerødder, 1/2 broccoli, 125 g champignon, 2 løg, 1 peberfrugt, 1 dåse flåede tomater, 1/2 dåse kikærter, 1 fed hvidløg, 1 teske oregano, salt og peber efter behag.
Rengør og snit grønsagerne. Kom lidt olivenolie i gryden, svits grønsagerne og lad dem derefter simre i 10 min. Kør flåede tomater med hvidløg igennem blenderen og tilsæt krydderier. Kom sovsen i gryden og lad det simre i yderligere 8 min.
Vi spiser altid økologisk grovpasta. Det skal koge i 20 minutter. Så få det til at passe ind, mens grønsagerne simre.
Kog kikærterne i 5 minutter.
Læg grønsagerne i midten på tallerkenen. Læg pastaen uden om og garnér med revet rød cheddar og kikærter.
/Janni
Det ser godt nok lækkert ud! 🙂
Kram,
http://nikkilund.dk