Afrokrøller

NU vil jeg igang

Jeg vil SÅ gerne i gang med at løbe, men nøj hvor har jeg bare rigtig mange undskyldninger.

Jeg er træt. Jeg skal være sammen med mine børn. Jeg skal arbejde. Jeg skal rydde op. Jeg er kommet for sent hjem. Jeg skal gøre klar til i morgen tidlig. Jeg trænger til at slappe af på sofaen. Jeg skal have et fodbad. Der er mørkt udenfor. Mit løbetøj ligger rigtig godt i skabet.

motionstøj

Der er jo det med, at man faktisk bliver frisk af at løbe. Man får mere overskud og et bedre helbred. Måske man også bliver lidt fit.

Jeg har løbetøjet og løbeskoene, og kan starte med det samme. Jeg kan rigtig godt lide App´en Endomondo. Så hvad er det, der skal til for at komme igang?

enmondo

Faktisk vil jeg bare gerne løbe 3 til 4 km 3 gange om ugen, hvor svært kan det være?

Mit mål er at komme på min første løbetur i denne uge, og så må vi se, hvor meget rygrad jeg har til at fortsætte. Jeg krydser fingre, og tror på det.

/Janni

2 kommentarer

 • Jeg hepper på dig! Jeg er også først lige gået i gang med at løbe og gå i fitness for 3 uger siden. og jeg kan stadig komme med en masse undskyldninger! Men en kæreste/mand der sparker en i gang, er guld værd! 🙂 Idag var undskyldningen dog, at det regnede 😉 Hep hep hep

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jkiilsgaard

   Hej Cæcilie.

   Tak fordi du hepper på mig. Så er vi heldigvis 2. Og hvis vi hepper lidt på hinanden, mon så ikke det lykkedes. Min undskyldning var træthed i går og idag skulle jeg blogge 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afrokrøller