Afrokrøller

Sommerfest i regnvejr

Så er vi på vej til sommerfest med svigerfamilien. Vi har glædes os længe, da vi ikke deltog ved sidste års fantastiske fest. Og af alle dage skal det så bare regne helt vildt i dag. Sådan ser det ud lige nu og resten af dagen. Vi har ca. 2 timer uden regn, hvis prognosen holder. Så dem må vi jo sørge for at udnytte.

Blognu3

Vi skulle jo lave en masse udendørsaktiviter. Sidde i haven i sommertøj og drikke kolde øl. Ligge i hængekøjen, og nyde solen. Ja og alt muligt anden. Vi har også lige købt denne skønne bog, 101 ting børn kan lave udendørs. Luca havde fundet de første 10 ting, som vi skulle lave i dag. Vi skulle lede efter dyrespor, lave naturskattejagt, regnvejrsmåler, vandfald, vandkamp, naturarmbånd og rigtig mange andre ting.

Blognu

Heldigvis medbringer vi regntøj, gummistøvler og rigtig go karma, og regner med at vi alligevel, skal have en kold øl, hygge os og have en fantastisk dag med familien trods regnvejret. Køreturen er lang, og imens vi lader op, hører vi Otto er et næsehorn på lydbog.

blognu2

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Afrokrøller