Den er lækker, og glider meget let på

Du vil nyde udsigten, og duften af havet

Dejlig udflugt til Aarhus i dag. Først var vi forbi mit arbejde, så Jens og børnene kunne hilse på mine nye kollegaer og se butikken. Så spiste vi aftensmad på Jensens Bøfhus, og bagefter besøgte vi DOKK1. Fantastisk sted som min søde kollega har anbefalet. Hun mente dog, at det var bedre en Djurs Sommerland. Der er jeg nok ikke helt enig, men alligevel tæt på. Hvordan hovedbiblioteket i Aarhus er i forhold til at finde rundt i bøgerne, har jeg ikke tjekket, men som udflugtssted for børn giver jeg helt klart topkarakter. Biblioteket ligger på havnen med en skøn udsigt ud over vandet.

Dokk3

Går man rundt omkring biblioteket, er der 4 legepladser for både store og små børn.

Dokk1

Hvis du kigger godt efter på billedet ovenover, kan du se, at Matti står indeni aben, og Luca sidder ovenpå.

Dokk4

Indenfor har de en afdeling, der hedder familie og børn. Den ligger selvfølgelig der, hvor der er den bedste udsigt. Der er mange små områder til børn. Vi så klæde-ud-tøj, borde med magnetklodser, kæmpe legoklodser, stort kravletårn for 0 til 3 årige, legehus, biler, huler osv.

Dokk2

Lækker lille detalje dette bord har.

Vi skal helt klart besøge biblioteket igen, og så skal vi være der en hel dag. Det var så fantastisk og der var så mange spændende ting. Dine børn vil uden tvivl elske det, og du vil nyde udsigten og duften af havet, og så er det jo gratis.

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den er lækker, og glider meget let på