Fuck, en lækker røv

Den er lækker, og glider meget let på

Jeg skal til at vokse mine ben, og min datter siger, mor det der har jeg set i fjernsynet. Tænk at reklamer har så stor en indvirkning på en person, som produktet ikke engang henvender sig til.  Det er da for vildt.

ben4

Jeg har fået vokset mine ben de sidste ca. 10 år af en kosmetolog. Det gør mega ondt, men er det hele værd. Der går ca. 3 uger, før hårene er ude igen. De klør og stikker ikke, når de vokser ud, hårene er bløde, og så hader jeg bare at barbere mine ben selv. Nu har jeg ladet hårene vokse i 1 1/2 uge, og er klar til at prøve hjemmekittet fra VEET. Tænk på de penge jeg kan spare på at gøre det selv:)

ben3

Ja det ser ikke vildt lækkert ud, men det kommer det til.

ben2

Voksen skal varme i ca. 20 minutter inden start. Den er lækker, og glider meget let på. Det er lidt besværligt selv at river stripsene af, og det gør pisse ondt. Stripsen skal hives hurtigt af, ellers følger alle hår ikke med, men jo længere jeg kommer frem, jo nemmere bliver det. Det kan også godt klistre lidt, når jeg kommer til at røre ved voksen. Så voks benene på et underlag. Jeg brugte et håndklæde.

ben1

Det tager ca 1/2 time, og hvis der lige sidder et par hår tilbage, skal de bare tages med en pincet. Huden var hævet og rød, da jeg var færdig. Sådan har det altid været, men det forsvinder igen, og så er benene lækre, glatte og bløde.

Kittet er let at komme igang med, og meget brugervenligt. Det kan godt være lidt besværligt selv at vokse sine ben, men når du har gjort det et par gange, er jeg sikker på, at det kører for dig. Tjek kittet ud her http://veet.dk/veet-easywax-electrical-roll-on.php

Sponsoreret indlæg

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Fuck, en lækker røv