Absolut ynglingsserie

Proteinbombe for en vegetar

Æggekage med baked beans og vandmelon.

Jeg laver altid en dobbelt portion, så jeg har til næste dag. Min opskrift lyder sådan…

6 æg, 1 peberfrugt, 1 stort løg, 1/4 l mælk og tilsæt salt og peber efter behov.

Snit peberfrugt og løg i små stykker, og rist det på panden i lidt olivenolie. Rist indtil det er sprødt. Pisk æg sammen i en skål og tilsæt mælk, salt og peber. Hæld det ud over grønsagerne på panden og rør det lidt sammen. Lad det stå på panden på mellemvarme i ca. 5 min. Derefter ind i ovnen med panden på 200 grader i ca. 15 min. Overfladen skal være gylden, når det er færdigt.

morgenmad

Jeg er vild med baked beans. Så når det er weekend, får jeg det til æggekagen, og i dag også melon.

1 håndfuld grønsager, 2 håndfuld protein (normalt er det jo kun 1 håndfuld protein, men fordi jeg er vegetar, er det altså tilladt med 2 håndfulde) 1 spsk olie.

Det her giver virkelig mening for mig. Jeg spiser efter Sense-princippet, og jeg elsker maden. Tænk at jeg spiser sundt, får den næring, jeg skal have og ikke føler mig snydt. Der er det, der betyder noget for mig.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Absolut ynglingsserie