Vegetarmad på grillen

Mit nye idol

Lisa Grue er kunstner og illustrator, og laver de mest spændende, grafiske design i eget navn. Mit kendskab til hende er helt nyt, og startede på mit arbejde, da vi fik et kortstativ med hendes flotte dekorationer. Der er 2 slags kort. Den ene model har et bogstav, og et dyr som starter med bogstavet. De fåes i hele alfabetet. Det kunne være så flot, at have hele alfabetet til at hænge på en væg. Den anden model kan du se her..

IMG_0264

Jeg har købt disse 2 kort og hængt dem op i vores køkken. Så kan vi hver dag blive mindet om, at i dag bliver en dejlig dag.

IMG_0265

Nu er jeg så vildt heldig, at jeg også har fået fingrene i en af hendes plakater. Den hedder Birds in a tree og fåes i flere farver. De er meget smukke alle sammen. Jeg valgte grå, da den passer bedst hos os. Feminint, romantisk og elegant.

IMG_0262

Se, så fint den hænger der. Sådan en plakat kan man nærstudere i timevis, og hele tiden ser man noget nyt.

IMG_0263

Følg med i Lisa Grues verden på Instagram/LISAGRUE, og kortene kan selvfølgelig købes hos Arnold Busck i Aarhus:)

/Janni

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetarmad på grillen