Danmarks flotteste boghandel

Vegetarmad på grillen

Endelig en dejlig dag med sol, varme og kold hvidvin og så skal der grilles. Det er jo med at slå til, når solen en sjælden gang byder ind.

grill 1

Mange syntes, at det er besværligt at lave vegetarmad / grønsager til grillen, så her kommer nogle lækre bud, på noget der smager fantastisk, og er nemt at lave.

Peberfrugt med grillost. Rens peberfrugten. Skær den ud og del den i to. Skær et stykke grillost og læg det i peberfrugten tilsæt kryddersalt, peber og persille. Ristes på grillen ca. 15 til 20 minutter.

Fyldte portobellosvampe. Rengør svampene tilsæt grøn pesto og flødeost. Ristes på grillen ca. 15 til 20 minutter.

Grill 2

Aubergine og sguash. Disse er lavet på samme måde, med samme krydderi. Rengør grønsagen og skær den i skiver. Pensel den med olivenolie og tilsæt kryddersalt, peber og basilikum. Ristes på grillen ca. 10 til 15 minutter.

grill 3

Dejlig lørdag til alle.

/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Danmarks flotteste boghandel