Dråben

Beundringsværdig have

Weekenden har vi tilbragt på fyn hos min svigerinde og svoger. De bor i det perfekte indrettede hus, og har en beundringsværdig have. Sådan en have alle vil elske og især med børn, men man vil nødig passe den. Kæmpe grund, uimodståelig køkkenhave, fantastisk bjælkehytte, store træer, smukke blomster på træterrassen, kæmpe træskulptur og meget meget mere.

blog

Luca og Matti elsker at løbe rundt og lege. I dag har de sat drage op, spillet stangtennis og gynget i hængekøje. Så bliver det da ikke meget bedre.

blog 3

 

blog 2

Der er næste som at være på sommerferie. Fredeligt, udsigt over marker, man slapper af pga omgivelserne, det er helt fantastisk om sommeren og så er maden udsøgt. Heldigvis skal vi til sommerfest om en måned samme sted, og vi glæder os allerede.

/Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dråben