Dejlige Kreta

All Inclusive

Vi har haft All Inclusive mange gange på diverse hoteller, når vi har holdt ferie. Jeg har altid været mest til det spanske køkken, da jeg syntes, at de havde mest vegetarmad at byde på. Denne gang beviste det græske køkken så det modsatte. Jeg har aldrig skullet vælge mad fra så stor og lækker en ta´selv buffet tre gange dagligt. Disse billeder er blot et lille udsnit.

mad 1

Der var nye vegetarretter ved hvert måltid, og det smagte virkeligt godt. Jeg var ikke skuffet på noget tidspunkt. Om det var salater eller varme retter, var det fantastisk hver gang.

mad 2

Jeg er ikke den store dessertelsker, men søde sager var der selvfølgelig også masser af.

mad 3

Om jeg spiste efter Sense-princippet? Det havde jeg ihvertfald mulighed for, men “glemte” det vist et par gange.

Janni

2 kommentarer

 • Malene

  Sikke en fin blog 🙂 Håber I har haft en god tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jkiilsgaard

   Tak Malene. Og ja tak vi havde en skøn tur. Godt med lidt ferie inden jeg åbner butikken i Aarhus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dejlige Kreta