Solcremer fra Rudolph Care

Paris Paris Paris

Så er det lige op over, at jeg rejser på studietur til Paris med mine kollegaer i Arnold Busck i Aalborg Storcenter. Vi har fået et legat til rejsen igennem Den Danske Boghandlerforening, og jeg glæder mig helt vildt. Vi skal besøge en masse forskellige boghandlere og forhåbentlig få en masse idéer og inspiration, som vi kan bruge, når vi er tilbage igen.

Denne lille skoldkoppede fyr og hans storesøster skal jeg undvære i 3 dage. Det glæder jeg mig knap så meget til.

Matti 2

Vi har alle fået “Turen går til Paris” og “Kort og godt om Paris” af Politikens Forlag. Bøgerne er nu blevet nærstuderet af både Matti og mig, og ingen tvivl om at de to bøger er vores favorit rejseguides. Gode og overskuelige kort, og fantastiske beskrivelser. Vi har mange af dem, om andre lande og de er geniale.

På turen skal vi selvfølgelig også forbi Eiffeltårnet, Louvre, Triumfbuen, Notre Dame og måske en lille bar eller to.

Matti 3

Er der noget, du mener, er et Must See så skriv gerne en kommentar.

Franske kys fra Janni

 

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solcremer fra Rudolph Care