Nemt og hurtigt aftensmad

Solcremer fra Rudolph Care

Vi tager snart på charterferie, så derfor skal der være tjek på solcremerne. Så vidt muligt undgår jeg parfume og parabener til mig selv. Til mine børn går jeg ikke på kompromis. Sidst vi var syd på, havde jeg købt solcreme både til krop og ansigt fra Rudolph Care. Utrolig lækker solcreme til kroppen. Den er ikke fedtet, bare dejlig at smøre på, derfor brugte jeg den også på mine børn. Rudolph Care har også lavet en solcreme til ansigtet. Normalt er jeg helt stiv i ansigtet, når solcremen er smurt ud, men med denne ansigtssolcreme er det som om, man bruger en ganske almindelig ansigtscreme, hvilket er ret utroligt og lækkert.

Sun

Nu er Rudolph Care kommet med en solserie til børnene. Den skal vi selvfølgelig også have med på ferie. Har iøvrigt lige læst på Instagram, at Rudolph Sun lige har vundet Danish Beauty Awards 2015 i serien “Bedste serie”. Jeg kan kun sige, jeg er helt enig, og har købt ind til hele sommeren.

Solcremer fra Rudolph Care ♥♥♥♥♥♥

/Janni

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nemt og hurtigt aftensmad