På tur til Reepark

GIVEAWAY

Jeg er ret vild med denne indretningsbog fra Nyt Nordisk Forlag, som hedder “Easy Living i din bolig – Enkelt Ligetil Praktisk” af Terence Conran.

Med fugl

Bogens indretningsideer er enkle og langtidsholdbare. Den er fyldt med smukke billeder med lækre designermøbler, og ideerne er lige til. Så hvis du har en kvalitetsbevidst tilgang til indretningen i dit hjem, får du stilfulde, afslappende og tidløse rum, og bogen giver dig mulighed for at udtrykke sin personlige smag.

Åben bog

Nu er forlaget så søde, at de gerne vil udlodde en bog til en af jer skønne læsere. For at deltage skal du følge @nytnordiskforlag og @jkiilsgaard og tagge 2 til 3 venner herunder som du synes, skal have chancen for at deltage. Vinderen trækkes tirsdag aften.

Held & lykke.

Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

På tur til Reepark