Vegetar Burrito

Cremeprøver fra Guinot

Jeg har gået til kosmetolog i 15 år, og har prøvet en del produkter gennem tiden. Jeg har brugt Guinot det sidste års tid, og er nu faldet for det. Jeg føler virkningen i huden, og det er lækkert. Jeg bestilte en dagcreme hos min kosmetolog, og har får alle disse prøver med. Jeg syntes, at det er fantastisk, når man kan prøve noget, inden man køber det. Så glæder mig til hver og en.

Jeg har undersøgt, hvad de forskellige kan, og skal bruges til. Nogle fandt jeg mere om end andre, men du kan følge med her. 

Guinot

Age Logic Cellulaire Corps (Bodylotion). Giver cellefornyelse.

Longue Vie Corps (Bodylotion). Se yngre ud med denne exceptionelle creme med 56 regenererende ingredienser der giver en holdbar anti-age effekt. Ved regelmæssigt brug bliver kroppen mere fast. Huden bliver mere udglattet, bedre tonet og fløjlsblød.

Double Minceur Ciblee (Cream til appelsinhud). Formlens dobbelt virkning minimerer forekomsten af cellulite. Når du masserer gelecremen på området, spredes de aktive ingredienser i huden for at bekæmpe cellulite. Din silhuet bliver synligt genskabt, overfladen udglattes og appelsinhuden udviskes.

Hydra Cellulaire Serum. Fugter hurtigt en dehydreret hud. En hurtig og ægte kilde til liv, til genoprettelse af hudens udstråling og vitalitet.

Longue Vie Cou (Halscreme). Ud over at gøre huden fastere, virker denne creme specifik på halsen. Ved at behandle overhuden og genskabe hudens elastiske struktur. Fugter og giver halsen et yngre udseende, og udglatter rynker.

Hydrazone Yeux (Øjencreme). En permanent kilde af fugttilførsel til huden omkring øjnene. Udglatter og tilfører fugt til rynkerne omkring øjnene, og forynger øjenomgivelserne.

Pur Equilibre (Maske). Rensende ansigtspleje til glansfri og fedtet hud.

Creme Bioxygene (Dagcreme). Giver udstråling.

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg ikke bliver skuffet. Spørgsmålet er nok mere, hvor mange penge jeg skal bruge på ekstra produkter, når de små tuber er tomme.

Er du også interesseret i disse fantastiske produkter, eller vil vide mere, så tjek www.askepot-klinik.dk.

Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegetar Burrito