Familien på væggen

Soveværelset

Vi bor i et gammelt hus med skrå og skæve vægge. Vi startede med at istandsætte for 9 år siden, og er ikke færdige endnu men dog ret langt efterhånden. Havde vi vidst, hvad vi gik ind til, havde vi aldrig gjort det.

Da vi skulle istandsætte vores soveværelse, og satte sengen ind, stod den ikke ordenligt. Gulvet var skævt, og den passede ikke under skråvæggen. Vi ville også gerne have plads til børnene, så vi bestemte, at vi ville have en seng bygget, så den passede perfekt. Resultatet ser sådan ud, og vi er yderst tilfredse, og det er børnene også. Jeg elsker store senge og store opmagasinerings rum.

seng

I den anden ende havde vi så samme problem med klædeskabet. Så det fik vi også bygget. Og her er det..Bag de 3 vægge er det hylder.

Skabe

Vi havde ikke plads til at hænge tøjet, så jeg fandt dette tøjstativ fra HAY, som passede helt perfekt. Og hvor er det bare nemt med indbyggede møbler, så slipper man jo for at flytte rundt. Soveværelset er ombygget af Skovager Murer & freelance

Janni

   

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Familien på væggen