Det med gartneren, er nok lidt urealistisk

Mens vi venter

Klokken er 21.30, og vi nåede desværre ikke at være de første, der blev færdige med at tælle. Derfor venter vi nu på en telefonopringning fra it-chefen, for at vi kan få tømt scannerne efter en omgang status, så hvorfor ikke bruge tiden på at være lidt gode ved hinanden. Derfor tester vi lige et par neglelakker fra butikken. Stine starter med at give mine svedige og sure tæer og negle en omgang mindre flot neglelak på, og jeg når desværre aldrig at give hende noget på:). Bliver ved denne lejlighed mindet om, hvor meget jeg glæder mig til min negletekniker/dame er tilbage fra barsel. Men indtil da er det godt, at jeg har Stine.

Stine negle

Janni negle

Det kunne være lækkert med et fodbad og en god omgang pedicure, men det må bliver en anden gang, hvor tiden og faciliteterne er lidt bedre. Nu skal scannerne tømmes, og så går det hjemad.

Janni

   

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Det med gartneren, er nok lidt urealistisk