Hvorfor skal det altid foregå om natten?

Det med gartneren, er nok lidt urealistisk

Jeg har de sidste par år drømt om en lille urtehave, og i drømmen følger der selvfølgelig en gartner med. Det med gartneren er nok lidt urealistisk, og den lille urtehave bliver nok nærmere til højbede i pallerammer. Men i år har jeg bestemt, at det skal være. Ikke mindst fordi jeg tror, at Luca vil elske det. Tænk bare at gå ud i sin lille have og plukke lidt lækkert til maden. Det må da bare være mega lækkert. Vi skal have 2 højbede, den ene med krydderurter og den andet med jordbær, radiser og gulerødder. Jeg har fået denne bog igennem mit arbejde “Højbede i pallerammer” fra Nyt Nordisk Forlag, og har allerede smugkigget i den. Den udkommer om 2 dage og koster 149,95 kr.

Højbede

Jeg har ikke den stor interesse i haver, men denne bog tiltaler mig. Den er lille, overskuelig og hurtig at komme igennem. De store havebøger på 300 sider er rigtig flotte at kigge i, men jeg får dem aldrig læst og så sker der da slet ikke noget i min have. Denne bog lover, at det bliver spændende og sjovt og ingen spadestik. Jeg glæder mig til at komme igang. Så nu skal der bare læses og købes ind.

Janni

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvorfor skal det altid foregå om natten?