Café Baghuset i Viborg

Jeg føler mig godt tilpas

Jeg spiser efter Sense-princippet, og forfatteren Suzy Wengel var i butikken (Arnold Busck) i dag for at måle os medarbejdere, og give tips til flere forskellige måltider. Vi blev kun målt i dag og ikke vejet. 15,5 cm var forsvundet. Mave 5 cm, numse 1 cm, bryst 4 cm, overarm 1/2 cm, v-lår 1 1/2 cm, h-lår 2 cm, v-underben 1/2 cm og h-underben 1 cm.

Inden jeg blev gravid med Matti, vejede jeg 78 kg. Så tog jeg 19 kilo på under graviditeten, og da jeg så havde født, havde jeg tabt 5 kilo. Det var jo skrækkeligt. Troede, jeg ville havde tabt mindst 10 kilo.

I morges vejede jeg 68,8 kilo og nu er jeg faktisk tilfreds, og føler mig rigtig godt tilpas. Jeg vil dog stadig følge Sense-principperne, da jeg ellers ikke får nok protein, og får for mange kulhydrater og det resulterer i mange sovetimer. Jeg føler mig mere frisk nu, og det skulle gerne fortsætte.

Sense

Jeg har 4 forskellige retter at vælge mellem til morgenmad.

1. En håndfuld bakedbeans i tomatsovs på 1 skive ristet grovtoast med smør og 2 tomater.

2. Æggekage lavet af 2 til 3 æg lidt mælk, salt og peber med 1 løg og 1/2 peberfrugt stegt i olie.

3. 2 grov knækbrød smurt med avocado, godt med cheasy ost og peberfrugt.

I dag fik jeg en ny ret på, som jeg ikke har smagt endnu.

4. A38 med 3 spsk hørfrø og 3 spsk mandler og som topping kakaonibs.

Så har du et par idéer, hvis du er interesseret. Bogen hedder Sense – Slank med fornuft.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Café Baghuset i Viborg