Borg Vold i Viborg - Gratis glæder for børn #1

Jeg elsker bogudsalg

udsalg på bloggen 2

Mit første køb til bogudsalget hos Arnold Busck og det er garanteret ikke det sidste.

Danskernes hemmeligheder: Læste lige hurtigt i denne bog, og den ser ret underholdende ud. Citat fra Bogen: “Jeg har sagt på mit arbejde og til min familie, at jeg er på studiebesøg ved en udenlandsk uddannelsesinstitution resten af semesteret. Men jeg er i virkeligheden i fængsel i Jylland de næste tre måneder”.

Spørgsmål og svar: Min datter på 6 år spørger ofte om mærkelig ting, (syntes jeg), som jeg ikke lige kan svare på. Fx. hvorfor er jorden rund, eller hvordan ser en flue ud indeni. I denne bog får man svar på, hvad sne er lavet af, hvor stjernerne er om dagen, hvorfor vi har øjenbryn og mange andre “mærkelige ting”. Tror hun vil elske den.

Mit Danmark: Fantastiske billeder af smukke Danmark og lidt beskrivelse. Kan forhåbenligt give ideer til nogle familieudflugter.

45 myter og halve sandheder fra verdenshistorien & 45 myter og halve sandheder fra 2. verdenskrig: Jeg finder det interesant at læse om myter, så måtte have dem begge to.

Dr. Zukaroffs testamente: Peter Lund Madsen har skrevet en bog om hjernen, der er til at forstå for normale mennesker. Jeg har villet læse den, siden den udkom, men det er aldrig rigtig blevet til noget. Nu har jeg købt den på lydbog. Nogle bøger er nemmere at komme igennem, når man bare skal lytte. Så den glæder jeg mig meget til.

Den lille bitte bog om kroppen & Den lille bitte bog om dyr: Disse bøger er til matti på 2 år. Han er godt igang med at lære at snakke, og bøgerne her vil helt sikkert hjælpe på vej.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Borg Vold i Viborg - Gratis glæder for børn #1