Sense - Slank med fornuft

Borg Vold i Viborg – Gratis glæder for børn #1

I dag var vi på tur til Borg Vold, som ligger mellem de to søer i Viborg. Dejlig stor park med smukke blomster, grønne arealer og stor legeplads. Vi havde taget madkurven med, men ellers kunne man købe en pølse i den lille kiosk og sidde i læ på bænkene under halvtagene.

Det var en lækker og populær park, hvor man også kunne leje en båd og sejle ud på søerne, eller fodre de mange ænder, og skøjte i vinterhalvåret.

På vej til Viborg begyndte det desværre at regne, og da vi jo var på tur, kørte vi på Mcdonalds, fordi børnene kunne lege der. (Godt madpakken kunne bruges til aftensmad i stedet for). Lækkert legerum med rutschebane og klatrestativ. Legerummet var lukket af med glasdør og vinduer, så vi som voksne kunne sidde i restauranten og holde øje med børnene, og slippe for at høre på råbene. Fedt.

På billedet har Luca lige vist Matti, hvordan man får elektrisk hår, så nu prøver han selv, med succes.

mcdonalds

Da regnen var stoppet igen, kørte vi videre til Borg vold og legede lidt, inden vi kørte hjem.

Luca syntes, at det var den bedste dag i hendes liv, og der var vi ikke nået længere end Mcdonalds. Skal man være bekymret?

Matti`s middagslur trængte sig på, så han tog et lille hvil op ad stenene i parken.

matti

luca&matti
/Janni

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense - Slank med fornuft