Sense - Slank med fornuft

Borg Vold i Viborg – Gratis glæder for børn 1

I dag har vi været på tur til Borg Vold midt i Viborg, som ligger mellem de to søer. Dejlig stor park med smukke blomster, grønne arealer og stor legeplads. Vi havde taget madkurven med, men ellers kan man køb en pølse i den lille kiosk og sidde i læ på bænkene under halvtagene. 

Det er en lækker og populær park, hvor man også kan leje en båd og sejle ud på søerne, eller fodre de mange ænder, eller skøjte i vinterhalvåret.

På vej til Viborg begynder det desværre at regne, og da vi jo er på tur, kører vi på Mcdonalds, fordi børnene kan lege der. (Godt madpakken kunne bruges til aftensmad i stedet for). Lækkert legerum med rutschebane og klatrestativ. Legerummet er lukket af med glasdør og vinduer, så vi som voksne kan sidde i restauranten og holde øje med børnene, og slippe for at høre på råbene. Fedt.

På billedet har Luca lige vist Matti, hvordan man får elektrisk hår, så nu prøver han selv, med succes.

mcdonalds

Da regnen er stoppet igen, kører vi videre til Borg vold og leger lidt, inden vi kører hjem.

Luca syntes, at det var den bedste dag i hendes liv, og der var vi ikke nået længere end Mcdonalds. Skal man være bekymret?

Matti`s middagslur trænger sig på, så han tager et lille hvil op ad stenene i parken.

matti

 luca&matti
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sense - Slank med fornuft