Body balm fra Rudolph Care

Sense – Slank med fornuft

Grovpandekage med grønsagsfyld og kidneybeans.

Jeg har været meget træt i en lang periode. Når jeg puttede min søn, faldt jeg selv i søvn. Så jeg sov fra ca. kl. 19.30 og til næste morgen. Når man har gjort det i 3 måneder, bliver man vanvittig.

sense

I januar bliver jeg igennem mit arbejde hos Arnold Busck tilbudt at følge et kostomlægningsprogram, som hedder “Sense” skrevet af Suzy Wengel. Først var jeg ikke interesseret, da jeg tænkte, de programmer aldrig er rettet til vegetarer, men da mit søvnproblem tog til, skrev jeg alligevel til Suzy, om programmet kunne tilrettelægges til mig, og det var ikke noget problem da bogen allerede indeholde forslag til en vegetar.

Programmet er ret simpelt. Du skal 3 gange om dagen spise 1 håndfuld protein, 1 til 2 håndfuld grønsager og 1 til 3 spsk. fedtkilde. Yderligere må du spise (men det er valgfrit) 1 håndfuld kulhydrater, 2 spsk. mælkedressing og 3 dl. mælk. 

Jeg har spist efter programmet i 4 uger i morgen. Jeg syntes, det er utrolig let at følge, og undervejs har Suzy været forbi butikken og givet opmuntring og gode tips. Jeg har fået meget mere energi og som bonus har jeg tabt 3 kilo.

Min frokost i dag. En grovpandekage (1 håndhuld kulhydrater) Blandede grønsager i flåede tomater med krydderier ( 2 håndfuld Grønsager) kidney beans (1 håndfuld protein) og 2 spsk revet cheddarost (1 til 3 spsk fedtkilde).

Jeg er ikke i tvivl om, at jeg kan spise efter dette program resten af mit liv.

Er du interesseret, kan du købe bogen hos Arnold Busck til 249,95 kr.

/Janni

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Body balm fra Rudolph Care